Son Dakika

Boyabat 1868 Spor Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

07 Ağustos 2021 Cumartesi, 17:28
Boyabat 1868 Spor Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Bölgesel Amatör Lig’de Sinop’u temsil eden Boyabat 1868 Spor Genel Kurulu bugün Boyabat 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Boyabat 1868 Spor’da gerçekleştirilen kurul sonrası yeni yönetim oy çokluğu ile kabul edildi.

Yapılan açıklamada; Yeni kongre,Yeni heyecan Ortak nokta Boyabat Sinop’u iki senedir Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Boyabat 1868 Spor kulübümüz yapılan olağanüstü kongre de mevcut başkan Vahdet ERDOĞAN güven tazeleyerek tekrardan seçildi.

Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleşen kongremizde, Divan Başkanlığına Bilal ŞİMŞİRGİL’in seçilmesi ve heyetin oluşturulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Kulüp Başkanı Vahdet ERDOĞAN ; Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmenin yolu spora yönlendirmektir. Boyabatlı gençlerimizin daha güzel yarınlara kavuşması için elimizden geleni yapıyor, bunun içinde altyapıdaki sporcularımıza ayrı bir önem veriyoruz.
Boyabat 1868 Spor’u daha ileri taşımak için her şeyi yaptık ve bundan sonra da yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Sinop’u ve Boyabat’ı en üst seviyede, büyük hedeflerle zirveye taşıma amacında olacağız.Hedefimiz 3.Lig ve üst ligler bunu da hep beraber birlikte başaracağız.Son olarak Kulübümüzün kurulmasından bugüne kadar emeği geçen, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum dedi.
Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI konuşmasında; Şehrin gelişmesi için nitelikli parametreler herkesin birlikte olması,şehrin sevilmesi bu şehri güzel yapar,şehir güzelse insanıda güzeldir.Bir şehrin gelişiminde sporla kültürle turizmle bütün her yönüyle ön plana çıkması lazım bu paydalar yükseldikçe şehirde yükselir bizlerde bunun için şehirimiz de bir çok projeler de üretmeye çalışıyoruz dedi
Kulüp Başkanı Vahdet ERDOĞAN‘ın nezdinde Boyabat 1868 Spor’a emeği geçen herkese teşekkür ediyor,sonuna kadar Boyabat 1868 Spor’un yanındayım dedi. Konuşmaların ardından seçim yapıldı ve yeni yönetim kurulu belli oldu.
Kongrede yapılan liste şu şekilde oluştu:
YÖNETİM ASIL
Murat ERKAN
Mehmet Akif ERSOY
Cevdet ELMACI
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 9 kişi, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, masa ve iç mekan görseli olabilirBir 1 kişi ve ayakta görseli olabilirBir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir